Garancia - Pénzvisszafizetés

Pénz visszafizetési garancia, elállási jog:

Minden termékünkhöz 14 munkanapos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.
Ez azt jelenti, hogy kényelmesen, az otthonában kitudja próbálni termékeinket.
Nem kell sietnie, és a vásárlást követően sem kerülhet olyan helyzetbe, hogy mégis jobb lett volna egy másik terméket választania, vagy nem vásárolnia.

Nálunk nyugodtan leadhatja a rendelését. Mi postával eljuttatjuk Önnek a kiszemelt terméket.

Ön kifizeti a terméket, beüzemeli, és használja.
Ha 14 munkanapon belül meggondolja magát, mi szó nélkül visszavásároljuk Öntől a terméket, még megindokolnia sem kell, hogy miért szeretne elállni a vásárlástól. A 14 munkanap a termék átvételétől kezdődik.

Ilyen úgynevezett elállás esetén az áru visszaküldésének költségén kívül, Önt semmilyen egyéb költség nem terhel.

 

Mi csupán 3 dolgot kérünk Öntől:

- Először is az elállási szándékát a lap alján szereplő telefonszámon vagy e-amail címen jelezze felénk.
- Adjon nekünk valami támpontot a vásárlásának a beazonosítására. pl számla sorszámát, a megrendelés számát, vagy hogy milyen névre kérte a számlát stb...
- Próbálja meg a lehető legjobb állapotban megőrizni a terméket és annak csomagolását (nem a postai dobozt, hanem a termék gyári csomagolását) az elállás 14 munkanapos lejártáig, hogy a lehető legjobb állapotban kerüljön vissza hozzánk a termék, ha visszaküldésre kerül sor.

A vonatkozó szabályok szerint elállás esetén, Önnek a jelzést követően 14 munkanapja van a termék visszaküldésére, nekünk pedig szintén 14 munkanapunk van a vételár visszafizetésére. A vételár visszafizetése olyan módon történik, ahogyan Ön kifizette a terméket.

(Természetesen nem rendeltetés szerű használat esetén az elállást csak a nem rendeltetés szerű használatból bekövetkezett kár beszámításával lehet érvényesíteni. A kibontás és kipróbálás az rendeltetésszerű használat.)


Garancia

Minden termékünkre, minimálisan a törvények által előírt 1 év szavatosságot illetve garanciát vállaljuk, de a termékek adatlapján érvényes információ a mérvadó! (esetenként 2 év, 3év)

Garanciális vagy szavatossági igényt kizárólag szétszerelés, rongálás esetén nem tudunk elfogadni, ettől eltérő esetben nekünk elég, ha annyit mond, hogy elromlott.
Nem lesz sem de, sem ha, egy kérdésünk lesz csupán: Mikor küldhetjük a cserét?
A garanciális ügyintézés menete megegyezik az elállási jog menetével. Első lépcsőben jelezze nekünk, hogy garanciális problémája van!

 

Minden jog fenntartva: Haziasszonyoknak.hu - Cro-Trade Kft.